HR & Recruitment Conference 2023: Descoperă profesia de HR în Republica Moldova

În data de 13 octombrie 2023, a avut loc cea de-a patra ediție a HR & Recruitment Conference, un eveniment de referință în domeniul resurselor umane și recrutării din Republica Moldova. Conferința este organizată anual de Asociația Naţională a Companiilor din Domeniul TIC. În acest an, evenimentul a reunit peste 100 de profesioniști din domeniul HR și recrutare din întreaga țară, cu un focus clar pe descoperirea și valorificarea profesiei de HR în contextul actual, atât la nivel global, cât și local. HR & Recruitment Conference 2023 a oferit participanților oportunitatea de a explora subiecte inovatoare și de a obține o viziune nouă asupra domeniului resurselor umane. 

Anul acesta am vrut să venim cu subiecte interesante şi inovative. Noi toți știm să recrutăm, știm standardele din HR, toți știm un pic de psihologie și nu mai știu ce, dar anul acesta am vrut să ne axăm chiar pe profesia de HR. Ce reprezintă ea? Cum este în Moldova? Care este importanța HR-ului atât în lume, cât și la noi local? Cum să ne automotivăm în crizele care le avem, cea economică globală, criza regională, criza războiului? Îmi doresc foarte mult și sper că lumea o să rămână cu insight-uri utile, iar prezentările sunt un pic neordinare. Noi acum nu am venit la conferință să vedem cum se recrutează, cum se face HR Politici, one-to-one, și alte chestii din HR“, a declarat Alina Malbaş, Country HR & Recruitment Manager, Addcode/Technosoft. 

Această conferință a urmărit să conecteze subiecte relevante, să ofere un cadru pentru discuții inspirate și să creeze o atmosferă de învățare și dezvoltare. Scopul evenimentului a fost să ofere fiecărui participant idei valoroase și abordări inovatoare pe care să le implementeze în companiile lor, contribuind astfel la dezvoltarea profesională și creșterea performanței în domeniul resurselor umane.

HR & Recruitment Conference a reușit să adune HR Manageri și recruteri din întreaga țară. Mă bucur că noi, prin intermediul acestui eveniment, reușim să conectăm subiecte bune, speakeri buni și specialiști din domeniu. Fiind la cea de-a patra ediție văd o tendință a specialiștilor din domeniu să fie interesanți tot mai mulți de această conferință și să abordăm subiecte care sunt actuale. Și noi încercăm să cercetăm piața înainte de conferință și să ne asigurăm că subiectele alese și speakerii care vin vor fi de interes și vor reuși să creeze atmosferă și vibe în cadrul conferinței. Scopul este ca la sfârșitul acestui eveniment fiecare participant să iasă cu idei valoroase pe care le vor pune în practică în companiile în care activează“, a conchis Tamara Adam, HR Manager, ISD. 

HR & Recruitment Conference 2023 a reușit să adune specialiști de excepție din domeniu și să ofere o platformă pentru explorarea subiectelor actuale din lumea HR.

HR & Recruitment Conference 2023 a fost un eveniment de succes, oferind participanților ocazia de a se conecta, de a învăța și de a crește în cadrul unei comunități de specialiști în domeniul HR și recrutării. Noi, organizatorii ne angajăm să aducem subiecte inovatoare și speakeri de renume la viitoarele ediții ale conferinței, astfel să menținem standardul înalt de calitate pe care l-am atins. În plus, a patra ediție a conferinței a confirmat tendința în creştere de interes din partea specialiștilor din domeniul resurselor umane și recrutării din Republica Moldova“, a reiterat Marina Bzovîi, Directoarea Executivă ATIC. 

Despre HR & Recruitment Conference:

HR & Recruitment Conference este un eveniment anual dedicat profesioniștilor din domeniul resurselor umane și recrutării, care aduce în prim-plan subiecte inovatoare și oferă o platformă pentru dezbatere și învățare. Evenimentul își propune să consolideze comunitatea de specialiști HR din Republica Moldova și să promoveze dezvoltarea profesională în acest domeniu.

Discover more articles

June 13, 2024

Moldova Digital Summit 2024 – 3000+ participanți, lansări și oportunități numeroase pentru fiecare

Moldova Digital Summit a înregistrat o revenit mai grandios în acest an. Cu peste 3000 de participanți din Moldova, România,...

May 16, 2024

Centrul Inotek marchează un an de inovații și inițiative transformatoare în sudul Moldovei

Inotek – EU Innovation Centre Cahul, un hub susținut de Uniunea Europeană și Suedia, dedicat promovării inovației și digitalizării în...

May 15, 2024

IT Career Expo Bălți – un eveniment pentru tinerii interesați de oportunitățile și tendințele industriei IT din Moldova

Peste 330 de tineri din regiunea de nord au participat în cadrul evenimentului IT Career Expo Bălți, desfășurat la data...

May 3, 2024

Join the forefront of technological innovation and leadership as the Executive Director of the Moldovan Association of ICT Companies!

Background: THE MOLDOVAN ASSOCIATION OF ICT COMPANIES (“ATIC”) is the business Organization uniting 90 companies and representing anUmbrella Organization gathering...

April 23, 2024

Un pas înainte în era digitală. Peste 700 de persoane au participat la conferința internațională „Inteligența Artificială & Big Data”

Peste 700 de persoane au participat la conferința „Inteligența Artificială & Big Data”, care a avut loc la Chișinău în...

April 16, 2024

Transformând aspirațiile în realitate: Campania de promovare a Carierei IT în Nordul țării

Începând cu anul 2011, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC implementează Campania de promovare a Carierei IT, scopul căreia...

Subscribe to be always updated

By clicking Subscribe you’re confirming that you agree with our Terms and Conditions.