Find your Way at IT Career Expo, cel mai așteptat eveniment IT Career Expo

Angajare la un post de muncă este un proces destul de îndelungat și anevoios. Aparent e ceva mai ușor și rapid decât credeai, experiențele ne dau de înțeles altceva. Pe 30 septembrie Tekwill Academy invită toți tinerii visători la o carieră în domeniul IT la cel mai așteptat eveniment al anului, IT Career Expo. Ediția 13 a IT Career Expo vine cu premiere pentru comunitatea TIC. O zi exclusivă în care doritorii pot trece prin toate etapele de angajare.

În acest an, pe lângă tradiționalul târg de cariere unde sunt prezente peste 20 de companii și atelierele tech, participanții pot beneficia de un review instant al CV-urilor, interviuri express și diverse activități de entertainment și networking. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare pe care îl găsești aici.

Începând cu ora 10:00, în sala Imaginarium, Tekwill, se va desfășura un târg de cariere unde companiile IT din capul clasamentului vor prezenta oportunitățile ce sunt oferite și pozițiile disponibile ce pot fi preluate de către potențialii candidați. Sunt așteptate companii precum Allied Testing, Orange System, Software Mind, Simpals, Grid Dynamics ș.a.

Cei înregistrați la eveniment trebuie doar să vină cu tema pentru acasă pregătită, mai exact, cu CV-ul redactat. Ulterior, fiecare candidat va primi un scurt review din parte recruiterilor invitați. Odată cu primirea și implementarea feedback-ului, candidații pot participa la Programul de Asistență în Angajare marca Tekwill Academy conform căruia toate CV-urile depuse sunt redirecționate către companiile IT partenere. Ulterior, companiile Allied Testing, Orange Systems și Software Mind, vor demara interviuri express cu potențialii angajați.

 

Paralel acestor oportunități echipa Tekwill Academy recomandă participarea la cele 10 ateliere cu subiecte tech atât pentru începători cât și pentru cei atotcunoscători ai domeniului.

Testarea sistemelor de operare, ghidare în carieră, principiile diferitor metodologii, automatizare, acestea dar și alte teme captivante vor fi abordate în cadrul workshopurilor desfășurate concomitent în sălile Tekwill. Vezi agenda evenimentului aici.

Tot în cadrul spațiului Tekwill se vor regăsi și zonele de entertainment numai bune pentru relaxare, socializare și networking! Scopul evenimentului este a ajuta pe câți mai mulți tineri să obțină un punct de tangență cu domeniul IT, un punct de pornire în carieră sau o avansare considerabilă.

Dumitru Vlah, Project Manager al Tekwill Academy: “IT Career Expo este mai mult decât un eveniment, este o platformă de comunicare dintre companii și angajați, unde are loc schimbul de idei și experiență. Anul acesta vom avea workshop-uri mai lungi, entertainment zone, networking corners, posibilitate de speed recruiting și multe activități pentru cei însetați de oportunități profesionale”.

Scopul evenimentului este a ajuta pe câți mai mulți tineri să obțină un punct de tangență cu domeniul IT, un punct de pornire în carieră sau o avansare considerabilă. Pornind de la sloganul Find your Way, Tekwill Academy crede cu ardoare că prin acest eveniment ajută generațiile să își creeze un parcurs profesional cât mai ușor și bine punctat.

Detalii eveniment aici: www.itcareerexpo2023.com

Această activitate are loc cu suportul proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”, finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și Guvernul Elveției, implementat de GIZMoldova.

Discover more articles

June 13, 2024

Moldova Digital Summit 2024 – 3000+ participanți, lansări și oportunități numeroase pentru fiecare

Moldova Digital Summit a înregistrat o revenit mai grandios în acest an. Cu peste 3000 de participanți din Moldova, România,...

May 16, 2024

Centrul Inotek marchează un an de inovații și inițiative transformatoare în sudul Moldovei

Inotek – EU Innovation Centre Cahul, un hub susținut de Uniunea Europeană și Suedia, dedicat promovării inovației și digitalizării în...

May 15, 2024

IT Career Expo Bălți – un eveniment pentru tinerii interesați de oportunitățile și tendințele industriei IT din Moldova

Peste 330 de tineri din regiunea de nord au participat în cadrul evenimentului IT Career Expo Bălți, desfășurat la data...

May 3, 2024

Join the forefront of technological innovation and leadership as the Executive Director of the Moldovan Association of ICT Companies!

Background: THE MOLDOVAN ASSOCIATION OF ICT COMPANIES (“ATIC”) is the business Organization uniting 90 companies and representing anUmbrella Organization gathering...

April 23, 2024

Un pas înainte în era digitală. Peste 700 de persoane au participat la conferința internațională „Inteligența Artificială & Big Data”

Peste 700 de persoane au participat la conferința „Inteligența Artificială & Big Data”, care a avut loc la Chișinău în...

April 16, 2024

Transformând aspirațiile în realitate: Campania de promovare a Carierei IT în Nordul țării

Începând cu anul 2011, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC implementează Campania de promovare a Carierei IT, scopul căreia...

Subscribe to be always updated

By clicking Subscribe you’re confirming that you agree with our Terms and Conditions.